کد خبر: ۲۶۰۰
۰۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰

خیابان رضوان،هفتمین خیابان مشرف به حرم مطهر

خیابان رضوان تاریخی نیست، بلکه از آن معبرهای تازه‌تأسیس است که با تملک و تخریب 110پلاک ساخته شد تا از طریق آن ایستگاه راه‌آهن مشهد اتصال مستقیمی به حرم‌مطهر پیدا‌کند. در کنار این ویژگی وقتی سال1397 روبان افتتاح آن بریده‌شد، به‌عنوان هفتمین خیابانی یاد شد که دید مستقیم به حرم‌مطهر دارد؛ تا به این ترتیب، از اندوه ساکنان ته‌پل‌محله و نوغان به‌دلیل نابودی بخشی از هویت این محدوده کاسته شود

خیابان رضوان تاریخی نیست، بلکه از آن معبرهای تازه‌تأسیس است که با تملک و تخریب 110پلاک ساخته شد تا از طریق آن ایستگاه راه‌آهن مشهد اتصال مستقیمی به حرم‌مطهر پیدا‌کند. در کنار این ویژگی وقتی سال1397 روبان افتتاح آن بریده‌شد، به‌عنوان هفتمین خیابانی یاد شد که دید مستقیم به حرم‌مطهر دارد؛ تا به این ترتیب، از اندوه ساکنان ته‌پل‌محله و نوغان به‌دلیل نابودی بخشی از هویت این محدوده کاسته شود. حالا این خیابان که از آن با نام شعاعی هم یاد می‌شود، محور اتصالی خیابان آیت‌الله شیرازی به ایستگاه راه‌آهن و خیابان طبرسی نیز هست.

خیابان رضوان از فرعی شهیدکاشانی12 شروع و در میدانگاه ته‌پل‌محله، درست در محل مسجد مروی‌ها که بنایی دویست‌ساله است، تمام می‌شود.

 

معروف‌ترین افراد که همچنان ردی از سکونتشان در اطراف این خیابان تازه‌تأسیس دیده‌می‌شود، خانواده مرحومان آیت‌ا... میرزامحمدحسین سیبویه حائری یزدی و آیت‌ا... سیدعبدالرحیم بختیاری است که فرزندان و نواده‌هایشان در منزل قدیمی آن‌ها ساکن‌اند.

 

تکیه علی‌اکبری‌های نوغان که در سال1300 به همت اهالی و با بانی‌شدن مرحومان حاج ذکر‌الله مجاور، آیت‌الله بختیاری، احمد سزاوار رحمت و محمدحسین تقوی شکل گرفت، در جریان ساخت این خیابان خراب شد. ساختمان جدید سال1395 تجدیدبنا شد.

 

 

 

ارسال نظر
آوا و نمــــــای شهر
03:44